Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Showing posts with the label awan

Kosok Baline Tembung Awan Yaiku

Tulisana telu b ae kang kalebu tembang macapat. Akhirnya itulah dia artikel. Kosok Baline Tembun… Selanjutnya » Kosok Baline Tembung Awan Yaiku